Sorgterapi København

Sorgterapi KøbenhavnSorgterapi er hjælp og støtte til dig, som er ramt af sorg.

x

Alles oplevelser er unikke, og alle sørger på sin egen måde. Der er ikke rigtigt eller forkert. Kun mennesker som har mistet, og derfor er i smerte. Sorgterapi er til dig, som ikke vil sørge alene, som vil støttes, udvikle sig eller have praktisk råd og vejledning.   

Sorgterapi København 

Hvad er sorg?

Sorgterapeuten i København NVSorg er en naturlig reaktion på miste. Det er en fysisk og psykisk proces, hvor dit system omstiller sig til en ny virkelighed.

x

Nogle siger, at sorg er kærlighed, man ikke kan komme af med. Der er i hvert fald rigtigt, at sorg kun opstår, når der er noget betydningsfuldt på spil.

Følelsesmæssigt kan sorgen fx vise som ked af det hed, vrede, apati, depression, ensomhed, skyld eller humørsvingninger. Det ene øjeblik føles alt måske godt, for hurtigt at afløses af voldsomme følelser. 

Fysisk kan sorg bevirke søvnbesvær, nedsat appetit, træthed, mavepine, smerte i brystet, manglende energi osv.

Sorgterapi København 

Hvorfor sørger man?

Sorgterapi København mod depressionDer er mange årsag til sorg. Eksempelvis pga. dødsfald, sygdom, tab af et venskab, job eller bolig. Sorg kan også hænge sammen med tab af drømme for femtiden, mening med tilværelsen eller kærlighed.

x

En af livets hårde realiteter er, at vi alle komme til at miste. Og derfor vil altid møde sorg i forskellige afskygninger. Vi oplever sorg forskelligt. Og vi sørger forskelligt. Det altid smertefuldt, men terapi kan lindre og støtte.

Sorgterapi København 

Ud eller ind i smerten?

Sorgterapi København: Videre efter kærestesorg, dødsfald, sygdom oma.Sorgterapi handler først og fremmest om at tillade sørgeprocessen i at udfolde sig. Det er hårdt, men vigtigt arbejde. Heldigvis behøver du ikke at gøre det alene. I et terapeutisk rum er det nemmere at udholde og rumme de sværeste følelser. 

x

Nogle gange giver det mening, at lære sig selv at parkere sorgen, så du kan fungere på fx job eller i sociale sammenhænge. Det kan terapi også fokusere på.

Sorgterapi København 

Vigtigt at sørge

Sorgproces og sorg terapi i København, Nørrebro og FrederiksbergSorg er en nødvendig proces, som skal have tid, men også have en afslutning. Ellers sidder du fast i fortiden. Din livskraft svækkes og du forhindres i at leve livet foran dig. 

x

Hvis sorgprocessen ikke har et naturligt forløb, som afsluttes, kan det vise sig som kronisk sorg. I andre tilfælde kommer sorgen forsinket eller sorgen undertrykkes og bliver i stedet til en depression. 

Sorgterapi handler bl.a. om at give sorgprocessen en naturlig afslutning, så du kan begynde at leve livet som venter. Du skal ikke glemme, men lade fortiden finde sin rette plads i dit indre.

Læs mere om, hvad psykoterapi kan gøre for dig: Psykoterapi København

Kontakt mig

Tøv ikke med at kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Her kan du se priser: Priser for terapi og det med småt. Her kan du se, hvor jeg bor. Og her kan du booke en tid. 

De bedste hilsner,

Holger er sorgterapeut i København. Hjælp til sorgprocessen.

Opdateret d.15 feb. 201915-2-2019Sorgterapi KøbenhavnBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!