+4522321888 Holger@bevidsthed.org

Velkommen til Holgers forum!

Her kan du skrive dine brevkasse spørgsmål – og dele dine tanker om alt muligt.

Det er nemmest at bruge på en computer, men svært på en mobil.

Det tager 2 minutter at oprette dig som bruger. Det er simpelt og nemt. Se hvordan nederst på siden! 

Tak, fordi du vil være med!

Stort dilemma  

  RSS

Malene
(@malene)
New Member
Meldt ind: 3 måneder siden
Indlæg: 1
19/11/2018 7:29 pm  

Jeg står i et stort dilemma og har brug for et godt råd.

jeg fandt sammen med min daværende kæreste for 6 år siden. Vi var et super godt match, han var dengang buddhist og er stadig præget af tankegangen og levemåden. Hans moral og etik er unik og han er virkelig et fantastisk væsen. Han har præget mig på et meget dybt plan og ændret nogle grundlæggende ting hos mig til det bedre og jeg er i dag dybt taknemmelig over hvor stor en indflydelse han har haft og stadig har på mit sind og tankegang. Vi fik en søn for snart 3 år siden og med vores fælles værdier og et unikt stærkt bånd valgte vi at føre vores drøm ud i livet. Et hus på landet! Vores søn kom til verden og han har været en rigtig svær baby og sugede al liv ud af mig så jeg fik angst for min barsel og hadede min situation. Samtidig fik min kæreste en meget dyb depression og havde til tider selvmordstanker. (Arbejdsrelateret)  Vores drøm var blevet til et mareridt! Al kærlighed til hinanden forsvandt og det handlede udelukkende om overlevelse. Min kæreste valgte at gøre det forbi og jeg var helt nede i fosterstilling i en måned og lå bare og græd og kunne ikke overskue min nye situation. Jeg gør noget drastisk og ender på date med en sød fyr og ser ham igen og igen. Huset blir sat til salg, kæresten flytter tilbage til sit netværk, jeg flytter til samme område hvor jeg også selv har netværk, vi blir begge gladere hver for sig og eks kæresten får arbejde og etableret sig et godt liv. Jeg blir kæreste med min date og stille og roligt får vi det hele til at køre. Min eks har fortrudt at han gik og vil gerne have os sammen som en familie igen. Jeg har haft min nye kæreste i snart et år og er nu begyndt at tvivle på om vi overhovedet har en fremtid sammen. Vi lever to MEGET forskellige liv og jeg kan mærke at jeg savner familielivet af hele mit hjerte. 

Jeg er i tvivl om det kun er illusionen om at genforenes som familie jeg savner eller om det er selve min eks kæreste, faren til vores barn. 

Mange sir at man skal passe på med at komme tilbage til dårlige roller men i vores situation havde vi fine roller og samme værdier og ens i opdragelsen af vores søn og i og for sig et rigtig godt liv sammen. Det var depressionen, vores svære baby og vores huskøb langt fra alle der gjorde at vi ikke kunne mere til sidst. Men nu er vi jo begge kommet videre og har det rigtig godt så måske lever drømmen stadig videre i os begge? Vi har tit kontakt pga samarbejde med vores søn og al kommunikation går så fint. Men vi savner begge vores liv sammen og det ved vi godt begge to. 

Men hvad med min kæreste som desværre ikke er så psykisk stærk. Han har angst for at blive forladt og i bund og grund har han jo ikke gjort noget galt. Han var det lyspunkt jeg havde brug for i mit kaos liv dengang. Han forguder mig og elsker mig meget højt. Jeg blir i tvivl om mine følelser overfor ham, overfor min eks og generelt. 

Jeg har været hurtig i hele processen med min nye kæreste og han har allerede mødt mange af mine venner og hele min  familie. 

Alle er vilde med ham! Hvilket gør et muligt brud måske endnu sværere.

min familie og venner bryder sig generelt ikke så meget om min eks da de kun har set de dårlige sider af ham. Apatisk, trist, kedelig, ikke interesseret osv. Jeg er den eneste der ved hvorfor han ikke ku gi noget af sig selv (depressionen). 

Alle frygter at jeg vil gå tilbage til ham hvilket gør beslutningen om muligt endnu mere svær for mig for alle vil jo gerne at ens nærmeste kan lide og acceptere ens valg af kæreste. 

Min kæreste har hele tiden haft en fornemmelse af at jeg ik gir mig 100% og spørger tit ind til om jeg vil gå tilbage til min eks og jeg blir sur hver gang og sit nej. Det virker som om jeg fører ham bag lyset hvis jeg nu efter et år sir jeg går tilbage til min eks. 

Er der nogen der sidder med nogle råd, tanker i vil dele eller andet så tar jeg imod med kyshånd!

 

mvh Malene 


SvarEn pris
Hanne
(@hanne)
Active Member
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 14
19/11/2018 9:21 pm  

Jeg synes ikke du kan være sammen med en mand, bare fordi din familie kan lide ham. Det er selvfølgelig rart, men hvad er vigtigst? Dine egne følelser eller din families følelser?

Måske savner du din ex, fordi du vil din ex. Eller måske savner du din ex, fordi du ikke vil din kæreste nok. Uanset hvad, ender det vel med, at du skal gå fra din nuværende kæreste?

Og du bliver vel nødt til at mødes med din ex, for at mærke kemien?

Jeg kan ikke se, du har et valg?

Skal man ikke følge kærligheden?


SvarEn pris
GitteM
(@gittem)
Active Member
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 12
24/11/2018 10:28 pm  

Hvis din nuværende kæreste kan mærke, at du gerne vil tilbage til din ex, så er det måske tegn på, at du skal gøre det? Hvis han alligevel kan mærke noget, så er det nok fordi, du ikke skjuler det særligt godt?

Har du prøvet før, at du vil have en ex?


SvarEn pris
Share:
Kvik-guide: Kom hurtigt igang!

1. KLIK på “Brevkasse”:

Opret bruger 1

2. KLIK på “Tilføj et emne”

3. KLIK på “Registrer”

4. Skriv navn og email. Klik “I agree to receive an email…”

5. Du har fået en mail. KLIK link i mailen.

Tillykke! Du kan nu oprette et indlæg

Detaljeret guide med billeder 🙂

KLIK på “Brevkasse”:

Opret bruger 1

KLIK på “Tilføj et emne”:

Opret bruger 2

KLIK på “Registrer”:

Opret bruger 3

Skriv navn og email. Klik “I agree to receive an email…”:

Opret forum bruger 4

Du har fået en mail. KLIK link:

Opret forumbruger 5

Skriv dit kodeord 2 gange:

Opret forumbruger 6

Tillykke! Du kan nu oprette et indlæg:

Opret bruger 1

KLIK på “Tilføj et emne”:

Opret bruger 2

Skriv et emne. Skriv teksten. KLIK på “Abonner på dette emne”.

KLIK på “Tilføj et emne”:

Forum opret indlæg

Du er færdig! Du får en email, når nogen kommenterer på dit indlæg.

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
  
Arbejder

Venligst Login eller Registrer