Velkommen til Holgers forum!

Her kan du skrive dine brevkasse spørgsmål – og dele dine tanker om alt muligt.

Det er nemmest at bruge på en computer, men svært på en mobil.

Det tager 2 minutter at oprette dig som bruger. Det er simpelt og nemt. Se hvordan nederst på siden! 

Tak, fordi du vil være med!

At være papmor.  

  RSS

Mercedes90
(@mercedes90)
New Member
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 3
30/09/2018 7:07 pm  

Kære brevkasse. 

Jeg er 22 år gammel og jeg har en datter på 7 mdr med min mand på 38. Han har udover vores fælles datter, 2 børn på henholdsvis 11 og 13 fra tidligere ægteskab. Jeg har været en del af børnenes liv i snart 7 år, og har taget godt i mod dem. (Synes jeg selv og familien). Jeg står i det dilemma at jeg føler min mands datter på 11 år forsøger at sætte sig mellem min mand og jeg. Ikke sådan hun bevidst siger det men stadig nok til jeg føler det. Grunden til jeg nu vælger at skrive er, at hun er blevet meget fokuseret på hvornår min mand og jeg dyrker sex. Det er blevet så slemt på det sidste, at vi ikke kan være i et rum alene uden at hun sender en SMS hvori der står at hun tror vi dyrker sex. I starten var jeg meget large med hun havde hørt os en aften og valgte at tage snakken med hende om at det var normalt og fordi vi elskede hinanden osv. Hun fik også at vide at vi fortsat ville dyrke sex men selvfølgelig undgå hun hørte det. Min familie var meget chokeret over hun havde konfronteret os og sagde at hun altså bare skulle vide hun ikke skulle blande sig!. Dagen efter igen skriver hun at hun troede vi dyrkede sex om morgenen. ( hun skrev om eftermiddagen) vi havde lagt i sengen og vågnet med vores mindste datter. Min mand valgte så at snakke med hende igen hvor han fortalte at hun ikke skulle gå så meget op i om vi dyrkede sex og at det ikke kunne passe vi ikke kunne være sammen uden hun mistænkte os. Der gik nogle uger hvor der intet har været og jeg fik mulighed for at falde til ro, for ærligt var jeg noget irriteret over at hun fokuserede så meget på det. Så meget at det gik ud over vores sexliv. 

Så sent som i går IMENS vi har sex, skriver hun så igen. Og jeg blev simpelthen så rasende at jeg ikke vidste hvilket ben at stå på. Skal lige siges vi ikke dyrker højlydt sex men hun har hørt sengen give sig. Min mand tog igen snakken og fortalte at hun altså skulle stoppe med at skrive hver gang hun troede vi havde sex for det har noget mellem os som mand og kone og ikke noget vedkom hende. 

Nu står jeg så dagen derpå og er stadig skide sur... min mand og jeg diskuterer om hvor vidt hun vil opnå noget med de SMS eller ej. Jeg mener hun prøver at opnå vi stopper for ellers ville hun ikke blive ved med at fokusere og kommentere på vi har sex. Min mand mener blot hun vil pointere et ubehag. Jeg kan mærke at det er langt fra min egen barndom for jeg hørte ofte mine forældre men det var bestemt ikke noget jeg ville kommentere på. 

Hvordan kommer jeg videre herfra? Hvordan takler jeg/vi det med pigen især hvis det skulle opstå som problem igen? 

 

Med venlig hilsen en frustreret papmor. 


En pris
GitteM
(@gittem)
Active Member
Meldt ind: 7 måneder siden
Indlæg: 16
02/10/2018 6:43 am  

Jeg har et dumt spørgsmål.

 

Hvorfor slukker I ikke bare mobilen, når I går i seng?

 

Jeg tror din papdatter, vokser fra sin interesse for jeres sexliv. Det må man da i hvert fald håbe! Men mon ikke bare det er fordi hun er 11år hun går så meget op i sex? Fordi hun selv er ved at være teenager med hormoner, og alt muligt som forstsyrer hjernens kemi?


SvarEn pris
Lilli
(@lilli)
New Member
Meldt ind: 5 måneder siden
Indlæg: 2
17/10/2018 10:56 am  

Hej Mercedes 90.

Jeg kan godt forstå, det er grænseoverskridende. Meget specielt, at hun ikke selv synes, det er pinligt at kommentere på.

Måske skal I, som Gitte siger, slukket telefonen, så hun ikke får det talerør, når I er privat sammen, I skal have lov at have "jeres rum". Jeg kan godt forstå, at hendes far tænker, at han skal snakke med hende om det, men måske skulle man gøre det mindre dramatisk ved at ignorere det lidt? Så går det forhåbentlig over igen. Eller hun skal tale med en anden fortrolig voksen, måske en kvinde, om det med sex...

 


SvarEn pris
Mercedes90
(@mercedes90)
New Member
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 3
17/10/2018 11:28 am  

Altså slukker vores mobil eller hendes? Vores mobil er ikke slukket, da vi har en der er alvorligt syg i familien og kan gå bort når som helst. Derfor skal vi helst kunne ringes op. 

Har fået min mand overtalt til, at hendes mobil bliver taget fra hende når hun skal sove så hun ikke har muligheden for at skrive. 

Angående med hormoner osv. Har vi også snakket om, men alla jeg snakker med om det siger, at det stadig er overdrevent så fokuseret hun er på det. 

Tusind tak fordi du tog dig tid:-)


SvarEn pris
Mercedes90
(@mercedes90)
New Member
Meldt ind: 6 måneder siden
Indlæg: 3
17/10/2018 11:30 am  

Vi har prøvet begge dele. Første gang snakkede vi med hende og forklarede det var naturligt. Efterfølgende gange har vi bare ignoreret det uden held. 🙁 den med kvinden var en god ide! Men aner ikke lige hvem det skulle være. Må i tænke boks. Tak for svar !:-)


SvarEn pris
Share:
Kvik-guide: Kom hurtigt igang!

1. KLIK på “Brevkasse”:

Opret bruger 1

2. KLIK på “Tilføj et emne”

3. KLIK på “Registrer”

4. Skriv navn og email. Klik “I agree to receive an email…”

5. Du har fået en mail. KLIK link i mailen.

Tillykke! Du kan nu oprette et indlæg

Detaljeret guide med billeder 🙂

KLIK på “Brevkasse”:

Opret bruger 1

KLIK på “Tilføj et emne”:

Opret bruger 2

KLIK på “Registrer”:

Opret bruger 3

Skriv navn og email. Klik “I agree to receive an email…”:

Opret forum bruger 4

Du har fået en mail. KLIK link:

Opret forumbruger 5

Skriv dit kodeord 2 gange:

Opret forumbruger 6

Tillykke! Du kan nu oprette et indlæg:

Opret bruger 1

KLIK på “Tilføj et emne”:

Opret bruger 2

Skriv et emne. Skriv teksten. KLIK på “Abonner på dette emne”.

KLIK på “Tilføj et emne”:

Forum opret indlæg

Du er færdig! Du får en email, når nogen kommenterer på dit indlæg.

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
  
Arbejder

Venligst Login eller Registrer