Sexolog og sexterapeut København

Sexologisk rådgivning for singler og par

Sexologisk rådgivning er for dig/jer som ønsker et bedre sex- og kærlighedsliv.

Et sexologi-forløb kan fx handle om:

  • For lidt lyst, intimitet og kærlighed i parforholdet.
  • Præstationsangst, selvværd og skam.
  • Rejsningsproblemer og for tidlig sædafgang.
  • Problemer med at få orgasme.
  • At lære din krop, lyst og seksualitet at kende.
  • Accept af dig selv og din lyst.
  • Sex- og pornoafhængighed.
  • Nye måder at elske på.

Sex og lyst er omgivet af hæmninger og tabuer. Selvom alle har et forhold til sex, er de færreste åbne og ærlige omkring deres sexliv, lyst, fantasier osv.

Hos en sexolog møder du ingen hævede øjenbryn. Du bliver accepteret, set og hørt, præcis som du er – og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Bedre sex i dit parforhold

Parforhold Sexologisk rådgivning & Parterapi København - Sexolog & SexterapeutI de fleste parforhold bliver lysten til hinanden mindre med tiden. Det kan godt være, at venskabet og kærligheden øges, men som regel falder sexlysten gradvist efter forelskelsen.

Sexologisk rådgivning og parterapi kan bl.a. øge forståelsen for både din egen seksualitet, og din partners seksualitet. I får også konkrete anvisninger på, hvordan I får lysten tilbage.

Nogle gange kan små justeringer i jeres samvær gøre en stor forskel. Andre gange skal der mere til. De utilfredsstillende seksuelle mønstre kan skyldes dybere problemer forholdet. I det tilfælde bliver samtalen mere parterapi end sexologisk terapi. Du kan læse om parterapi her:

En sexolog fjerner ikke kun problemer. Sexologisk rådgivning kan også handle om at give inspiration til et rutinepræget sexliv, hvor sex, erotik og begær er på lavt blus. Måske er I interesserede i tantra, dominans-lege eller trekanter? Eller måske savner I bare forandring, uden at vide hvor I skal starte.

Jeg er også parterapeut. Det kan du læse om her: Parterapi

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Præstationsangst

Præstationsangst Sexologisk rådgivning & Parterapi København - Mandlig Sexolog & SexterapeutBåde mænd og kvinder lider af præstationsangst. Du kan ikke være intim med et andet menneske, uden at afsløre noget af dig selv. Et seksuelt møde gør du dig sårbar, fordi du viser din krop, lyst og følelser. Og derfor er det vigtigt, at du føler dig god nok, som du er.

Hvis du går får meget op i at være god nok, kan det blive til præstationsangst: Hvis jeg gør det godt nok, bliver jeg accepteret, elsket, får opmærksomhed osv. Hvis jeg ikke gør det godt nok, bliver jeg til grin, forladt osv.

Mænds præstationsangst kan fx handle om: Pikkens størrelse, maskulinitet, virilitet og potens, om han kan give pigen orgasme, om han er god i sengen osv.

Kvindens præstationsangst kan fx handle om: Udseende (fx maven, bryster, kønslæber osv.), kan hun få orgasme, er hun god i sengen, god til at give manden oralsex osv.

Præstationsangst kan have mange årsager. Sammen undersøger vi kilden til din præstationsangst, hvordan du oplever det, og hvad du kan gøre ved det. Måske har du haft negative oplevelser? Eller har du urealistiske forventninger til dig selv eller din partner?

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Rejsningsproblemer (ED)

Sexologisk rådgivning & Parterapi København - Sexolog & Sexterapeut om rejsningsproblemer (ED)Alle mænd har oplevet, at erektionen udebliver på det værst tænkelige tidspunkt. Hvis du gentagne gange oplever potensproblemer, kan det gå ud over dit selvværd, sexlyst og din maskuline selvforståelse – hvilket også påvirker dit parforhold.

Impotens skyldes typisk en kombination af psykiske og fysiske årsager. En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, din seksualitet og hvorfor pikken nogle gange ikke vil det samme som dig.

Du får konkret viden, rådgivning og forslag til øvelser, så du kan optræne din potens og virilitet derhjemme.

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

For tidlig sædafgang (PE)

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt oplevet, at de kom for hurtigt. For nogen er det et kæmpe problem, som rammer selvværdet og sexlysten så hårdt, at de helt opgiver sex.

For tidlig sædafgang skyldes som regel en blanding af psykiske faktorer. Sammen finder vi ud af, hvor skoen trykker. I hvilke situationer har du særtligt svært ved at kontrollere din sædafgang? Hvilke tanker fylder i dit hoved?

Du bliver klogere på dig selv og din seksualitet. Og du får praktiske råd og øvelser, som du kan bruge til at træne kontrollen over din sædafgang.

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Manglende sexlyst

Både mænd og kvinder kan lide af manglende sexlyst.Sexterapeut - Sexolog København tilbyder sexologisk rådgivning mod manglende sexlyst

x

Typiske årsager kan være stress, mangel på tid og energi, manglende tiltrækning til partneren, forskellige problemer i parforholdet, hæmninger eller fysiske forandringer som fx hormonelle ændringer, overgangsalder osv.

En sexologisk samtale kan afklare, hvorfor du mangler lyst. Og hvis du kommer sammen med din partner, er der god mulighed for at få talt ud om de følsomme emner.

Sammen finder vi ud af, hvordan du får mere lyst, og får dit sexliv i gang igen.

Læs mere om manglende sexlyst.

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Det bliver sjældent bedre af sig selv

Sexolog: Sex er for sjovt, til ikke at tage alvorligt.Det kan være en overvindelse at kontakte en sexolog. Måske har du svært ved at tale om sex? Eller måske synes du, at det er et nederlag ikke at kunne den slags ting selv?

x

Men husk: Det bliver ikke bedre af sig selv!

Sex, erotik, lyst, leg og kærlighed er nogle af de vigtigste elementer i et godt liv. Sexologi og parterapi er en investering i din livsglæde.

Sex er alt for sjovt, til ikke at tage alvorligt.

Sexterapeut København:

Sexologisk rådgivning og parterapi  

Pris og antal sessioner

Hvor mange sessioner du har brug for, afhænger af din situation, og om du kommer alene eller med din partner.

Du behøver ikke at vide på forhånd, hvor mange sessioner du vil have. Efter hver session booker vi en ny tid, hvis du har lyst til at mødes igen.

Her kan du se alle priser og rabatter.

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Tøv ikke med at kontakt mig: 22321888 eller Holger@bevidsthed.org

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard: Sexterapeut og sexolog i København.

 

Opdateret d.21 jan. 201821-1-2018Sexolog København – Sexologisk Rådgivning & Parterapi Østerbro – SexterapeutBevidsthed.org

Holger er terapeut og parterapeut

Hej, jeg hedder Holger. Jeg er parterapeut, psykoterapeutmandeterapeutcoach og sexolog.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt / book en tid

22321888 eller Holger@bevidsthed.org

Eller skriv en besked:

Kontakt
Sender

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!