Parterapi København – Parcoaching Østerbro

Kommunikation

Parterapi København – Parcoaching Østerbro

Intimitet og kærlighed

Parterapi København – Parcoaching Østerbro

Børn og familie

God parterapeut Østerbro – Mandlig parcoach København

Venner eller kærester?

God parterapeut Østerbro – Mandlig parcoach København

Sex og intimitet

Parterapi er for jer som: 

• Vil løse konflikter

• Savner glæde

• Vil lære at forstå den anden

• Ønsker mere intimitet

• Vil skabe seksuel polaritet

• Savner kærlige følelser

• Er træt af at skændes

• Savner nærhed

• Vil have et bedre forhold

Parcoaching & Parterapi København / Østerbro

Parterapi er førstehjælp til parforholdet i krise. Men parterapi er også en langsigtet investering i dit parforhold.

Typiske emner i et parterapiforløb:

  • Mere nærhed og kærlighed
  • Kommunikation, konfliktløsning og mægling
  • Sex og erotik
  • Afklare fælles værdier og mål
  • Inspiration til et bedre kærligheds- og sexliv
  • At komme godt igennem et brud eller skilsmisse

Savner du nærhed og kærlige følelser?

Er der for mange skænderier og kold luft imellem jer? Føles det som om, at afstanden bliver større og større, selvom du ønsker det modsatte?

Manglende intimitet og nærhed er hovedårsagen til, at parforhold går i stykker. Når der ikke længere er positiv kontakt, forsvinder forholdets vigtigste fundament.

Kærlighed Mandlig Parterapeut Parcoach coaching for parforholdUden kærlig kontakt og positive forventninger til hinanden, starter en negativ spiral, hvor begge venter på, at den anden tager det første skridt. Når et par kommer i terapi, er det ofte fordi, den negative spiral har kørt i flere måneder eller år. Problemet er, at jo længere tid den negative spiral kører, desto længere tid tager det at vende udviklingen. Bl.a. derfor, er det en dårlig idé at udsætte parterapi.

Et parforhold handler ikke kun om at holde hænder, når man forstår hinanden. Det handler også om, at have en masse misforståelser, og stadig holde fast i hinandens hånd.

Parterapi går bl.a. ud på at skabe nærhed og forståelse, hvor der før var afstand og mistro. I fællesskab identificerer vi de mønstre og bevægelser, som påvirker jeres samvær. Når I begynder at gennemskue forholdets dynamik, kan I give forholdet en ny positiv retning.

Mange af forholdets problemer opstår pga. manglende forståelse for hinanden. Uden empatisk kontakt bliver I fremmedgjorte overfor hinanden, og det kan intet forhold holde til i længden. I et parterapiforløb bliver I klogere på hinandens behov og ønsker. Og når I forstår hinandens behov, bliver det meget nemmere at drage omsorg for hinanden.

Parcoaching & Parterapi København 

Konflikter og mægling

konflikter mandlig parterapeut yder parcoaching på ØsterbroEt parforhold er mellem to forskellige mennesker. I har forskellige behov og ønsker, og derfor vil der altid opstå konflikter. Konflikter kan fx handle om økonomi og penge, bolig, arbejdsfordeling i hjemmet, familie, opdragelse, fritid, feriemål osv.

Nogle konflikter er uløselige, fordi der ikke findes et kompromis, som tilfredsstiller begge. Hvis du vil holde sommerferie i Rom, mens din kæreste hellere vil bruge pengene på vinterferie i Norge, så kan I ikke begge få jeres vilje.

Hvordan I håndterer konflikter, har stor betydning for kvaliteten af jeres tid sammen.

Konflikter bliver for alvor et problem, når de skaber følelsesmæssig afstand. I parterapi får I mulighed for at håndtere de svære konflikter og dilemmaer, uden at det slider på forholdet. I får en fælles forståelse for jeres udfordringer, og I bliver støttet i ærlig og konstruktiv dialog.

Søg først at forstå – dernæst at blive forstået.

Et forløb vil typisk afsløre de mønstre, som er årsag til konflikterne. Det kan fx være, at jeres kommunikation handler mere om at placere skylden, end om at finde løsninger og kompromis. Eller at den ene bliver tavs og har svært ved at kommunikere i pressede situationer. Når I starter et parterapiforløb, får hjælp til at finde nye måder, at håndtere de konflikter som altid opstår i et forhold.

Parcoaching & Parterapi København 

Sex og erotik

Sexologisk rådgivning og parterapi ved Kgs NytorvFor de fleste er sex og erotik en væsentlig del af et godt parforhold. Desværre forsvinder tiltrækningen og lidenskaben forsvinder ofte med tiden. Rutinerne overtager, og det hele bliver lidt for velkendt. Men uden et velfungerende sexliv, mister forholdet en af sine vigtigste kilder til glæde og energi. Det kan gøre forholdet kedeligt og livløst.

Parterapi er professionel assistance til dit parforhold, når I er kørt fast.

Lyst og begær afhænger af mange forskellige faktorer. Sexologisk rådgivning kan hjælpe jer med at genfinde lysten, og ændre de vaner som undergraver tiltrækningen i forholdet. Det kan fx handle om at skabe seksuel polaritet, skabe følelsesmæssig nærhed, præstationsangst, skam, misforståelser oma.

Læs mere om sex og lyst her: Sexolog

Parcoaching & Parterapi København 

Hvad er et godt parforhold?

Familieterapi Parterapeut og Mandlig sexolog og Parcoach i KbhEt parforhold er en kompleks enhed, som er spændt ud imellem mange hensyn og behov: Tryghed, kærlighed, venskab, sex, intimitet, børn, fritid, familie osv. Det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Derfor vil der i alle forhold jævnligt opstå spændinger og konflikter.

Parterapi går ikke kun ud på at løse problemer og konflikter. Et parterapiforløb er også en mulighed for tænke større: Hvordan skal jeres forhold se ud om 3 år? Om 10 år? Fælles visioner og drømme er en vigtig del af et sundt, fordi det sikrer at I bevæger jer i samme retning.

Parcoaching & Parterapi København 

Brud og skilsmisse

Ikke alle forhold kan reddes af parterapi. Og det er heller ikke mening. Nogle gange er det bedst og mest naturligt at sige farvel for denne gang.

Parterapi kan hjælpe med at afklare, om det er på tide, at I går fra hinanden. Og sikre at et brud sker som venner, hvilket især er vigtigt, hvis der er børn involveret.

Personlig Coaching 

Vil din partner ikke med? Så kom alene.

parforhold parterapeutDet er naturligt at fokusere på den andens fejl og mangler, men det er mest konstruktivt, at starte med sig selv. Bl.a. derfor giver det nogle gange mest mening, at du kommer alene.

Personlig coaching kan hjælpe dig med at afdække din andel af konflikterne, men også med at opstille rimelige krav til din partner.

Når du kommer alene, skal du ikke tage hensyn til din partner. Det gør det nogle gange nemmere, at sige det du ellers ville holde for dig selv, fordi du ikke vil såre din partner.

Læs mere om coaching her: Personlig coaching

Parcoaching & Parterapi København 

Priser og forløb

En enkelt session er sjældent nok til at ændre et parforhold.

Et forløb består af 3-5-10-20-flere sessioner efter behov. I kan fx komme sammen hver gang, men I kan også have nogle sessioner, hvor I kommer hver for sig.

Eksempel på parterapiforløb (5 sessioner):

1.Session: Parterapi:

Fokus: At finde fælles forståelse for jeres problemer og udfordringer. Hvad er det virkelige problem?

2. og 3.session: Individuel coaching/terapi (1 session til hver)

Fokus: At overvinde individuelle udfordringer og blokeringer. Hvad er svært for dig? Skjuler du noget for din partner?

4. og 5.session: Parterapi

Fokus: At omsætte jeres nye indsigt i praksis. Fjenden er ikke hinanden, men negative mønstre og vaner. Hvornår er det svært at ændre forholdet?

Ovenstående forløb kan tilpasses efter ønske og behov. Ring til mig, så finder vi det forløb som passer jer bedst.

Du kan se alle priser og rabatter her: Priser parterapi

Parcoaching & Parterapi København 

Det er aldrig for sent!

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dit parforhold. Men jo længere tid I udsætter det, desto svære bliver det at komme igang. Det er svært at finde motivationen, når venskabet og nærheden er væk.

Parterapi er et arbejdsfællesskab, hvor vi finder kærlige alternativer til destruktive mønstre.

Mange tror, at det er trist eller ubehagelig at besøge en parterapeut. Men det er det slet ikke. De fleste par forlader en session i bedre humør, end da de kom. Det er forløsende at blive hørt og set, få talt ud og sat ord på følelser. Og det er ikke forbudt at smile eller grine undervejs.

Parterapi handler ikke kun om at løse problemer. Det handler også om at skabe livsglæde, og øge kvaliteten af jeres samvær.

Mange mænd har modstand på parterapi (og terapi i det hele taget). Nogle gange hjælper det med en mandlig parterapeut, fordi han ellers frygter, at han skal kæmpe mod to kvinder på samme tid.

Parterapi er en ny begyndelse!

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?Profil Holger Spanggaard - Parterapeut, Psykoterapeut, Sexolog, Personlig coach, Mandeterapeut

x

Kontakt mig på:

22321888

Holger@bevidsthed.org

.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

.

Holger Spanggaard: Personlig Coach og Parterapeut i København.

 

Holger Spanggaard parterapeut sexolog coach mandeterapeut

Holger Spanggaard

Parterapeut, Sexolog

& Personlig Coach

Facebook 3-12-2016Bevidsthed.org Coaching Parterapi KøbenhavnBevidsthed.org

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Parterapeut København

Parterapi

sexolog

Sexologisk rådgivning

Livsglæde personlig enneagram coaching Kgs. Nytorv

Livsglæde og balance

Mission mandeterapi coaching for mænd Kgs. Nytorv

Nå dine mål

mandeterapeut mandecoach københavn

Coaching for mænd

Kontakt

2232 1888

Holger@bevidsthed.org

Eller skriv en besked:

Kontakt
Sender

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!