Parcoaching & Parterapi København / Østerbro

Parterapi er førstehjælp til parforholdet i krise. Men parterapi er også en langsigtet investering i dit parforhold.

Typiske emner i et parterapiforløb:

  • Nærhed og kærlighed
  • Utroskab
  • Destruktive mønstre
  • Konflikter
  • Brud eller skilsmisse
  • Sex og erotik
  • Børn og familieliv
  • Det gode parforhold

Vil din partner ikke med i parterapi, så se her: Kærestecoaching

Parcoaching & Parterapi København 

Savner du nærhed og kærlige følelser?

Kærlighed - God parterapeut København tilbyder Parcoaching for parforhold - Sexolog ØsterbroManglende intimitet og nærhed er hovedårsagen til, at parforhold går i stykker. Når der ikke længere er positiv kontakt, forsvinder forholdets vigtigste fundament.

x

Uden kærlig kontakt og positive forventninger til hinanden, starter en negativ spiral, hvor begge venter på, at den anden tager det første skridt. Når et par kommer i terapi, er det ofte fordi, den negative spiral har kørt i flere måneder eller år.

Problemet er, at jo længere tid den negative spiral kører, desto længere tid tager det at vende udviklingen. Bl.a. derfor, er det en dårlig idé at udsætte parterapi.

Parterapi går bl.a. ud på at skabe nærhed og forståelse, hvor der før var afstand og mistro. I fællesskab identificerer vi de mønstre og bevægelser, som påvirker jeres samvær. Når I begynder at gennemskue forholdets dynamik, kan I give forholdet en ny positiv retning.

Mange af forholdets problemer opstår pga. manglende forståelse for hinanden. Uden empatisk kontakt bliver I fremmedgjorte overfor hinanden, og det kan intet forhold holde til i længden. I et parterapiforløb bliver I klogere på hinandens behov og ønsker. Og når I forstår hinandens behov, bliver det meget nemmere at drage omsorg for hinanden.

Et parforhold handler ikke kun om at holde hænder, når man forstår hinanden. Det handler også om at have en masse misforståelser, og stadig holde fast i hinandens hånd.

Parcoaching & Parterapi København 

Utroskab

Utroskab parterapi - God Parterapeut København / ØsterbroUtroskab er årsagen til nogle af de største parforholdskriser. Med ét slag fyldes den ene part med mistro, vrede og sorg – mens den anden må kæmpe med skyld og skam.

Mange forhold kommer sig aldrig efter utroskab. Derfor er det en god ide at få hjælp af en dygtig parterapeut, inden det er for sent.

Læs mere her: Utroskab og parterapi

Parcoaching & Parterapi København 

Destruktive mønstre

God parterapi København - Svære følelser - Mandlig sexolog Østerbro - Dygtig parcoach

Mange par havner i destruktive mønstre, som slider parforholdet. Problemet med mønstre er, at de gentager sig igen og igen – selvom du ikke ønsker det. Nogle mønstre påvirker jer i negativ retning, uden at I opdager det. Andre gange kan I se mønstret udspille sig, men magter ikke at ændre tingene.

Mønstret kan fx vise sig ved, at I havner i samme konflikt igen og igen. Eller ved at I ikke får det bedste frem hinanden. Eller at jeres samværd er uinspirerende, eller ligefrem destruktivt. Et negativt mønster kan også føles som “dårlig kemi,” eller at I vokset fra hinanden.

Et parterapiforløb kan afsløre negative mønstre, inden forholdet bliver slidt op.

Parcoaching & Parterapi København 

Konflikter

Dygtig og god Parterapeut København - Utroskab og konflikter i parforholdet - Sexolog Østerbro Et parforhold er mellem to forskellige mennesker. I har forskellige behov og ønsker, og derfor vil der altid opstå konflikter. Konflikter kan fx handle om økonomi og penge, bolig, arbejdsfordeling i hjemmet, familie, opdragelse, fritid, feriemål osv.

Nogle konflikter er uløselige, fordi der ikke findes et kompromis, som tilfredsstiller begge. Hvis du vil holde sommerferie i Rom, mens din kæreste hellere vil bruge pengene på vinterferie i Norge, så kan I ikke begge få jeres vilje.

Hvordan I håndterer konflikter, har stor betydning for kvaliteten af jeres tid sammen.

Konflikter bliver for alvor et problem, når de skaber følelsesmæssig afstand. I parterapi får I mulighed for at håndtere de svære konflikter og dilemmaer, uden at det slider på forholdet. I får en fælles forståelse for jeres udfordringer, og I bliver støttet i ærlig og konstruktiv dialog.

Når I starter et parterapiforløb, får hjælp til at finde nye måder, at håndtere de konflikter som altid opstår i et forhold.

Søg først at forstå – dernæst at blive forstået.

Parcoaching & Parterapi København 

Brud eller skilsmisse

God parterapeut i København tilbyder hjælp til skilsmisse og utroskab - Dygtig parcoach og mandlig sexolog Østerbro

Ikke alle forhold kan reddes af parterapi, uanset hvor dygtig parterapeuten er. Og det er heller ikke mening. Nogle gange er det bedst og mest naturligt at sige farvel for denne gang.

x
Parterapi kan hjælpe med at afklare, om det er på tide, at I går fra hinanden. Og sikre at et brud sker som venner og ikke fjender. Det er selvfølgelig især vigtigt, hvis der er børn involveret.

Parcoaching & Parterapi København 

Sex og erotik

Sexologisk rådgivning og parterapi ved Kgs Nytorv - God parterapeut KøbenhavnFor de fleste er sex og erotik en væsentlig del af et godt parforhold. Desværre forsvinder tiltrækningen og lidenskaben ofte med tiden. Rutinerne overtager, og det hele bliver lidt for velkendt. Men uden et velfungerende sexliv mister forholdet en af sine vigtigste kilder til glæde og energi. Det kan gøre forholdet kedeligt og livløst.

Lyst og begær afhænger af mange forskellige faktorer. Sexologisk rådgivning kan hjælpe jer med at genfinde lysten, og ændre de vaner som undergraver tiltrækningen i forholdet. Det kan fx handle om at skabe seksuel polaritet, skabe følelsesmæssig nærhed, præstationsangst, skam, misforståelser oma.

Læs mere om sex og lyst her: Sexolog

Parcoaching & Parterapi København 

Børn og familieliv

Familieterapi - God parterapeut København - Mandlig sexolog og parcoach Østerbro

Den moderne familie er ofte en blanding af mine, dine og vores børn, og det kan til tider være svært at navigere i en sammenbragt familie – både for voksne og børn. Men parforholdet kan kun fungere, hvis hele familien fungerer.

I et parterapiforløb kan I aftale rammerne for børn, opdagelse, økonomi og hvad der ellers er relevant, fx hvor meget eksmænd og -koner må fylde i jeres forhold.

Parterapi er professionel assistance til dit parforhold, når I er kørt fast.

Parcoaching & Parterapi København 

Det gode parforhold

Parforhold: God parterapeut Østerbro / KøbenhavnFælles visioner og drømme er en vigtig del af et sundt parforhold, fordi det sikrer, at I bevæger jer i samme retning. Derfor handler god parterapi ikke kun om at løse problemer og konflikter.

x

Et parterapiforløb er også en mulighed for tænke større: Hvordan skal jeres forhold se ud om 1-3-10 år?

Parcoaching & Parterapi København 

Vælg en parterapeut

Find en god parterapeut i København - Mandlig sexolog ØsterbroNår I skal finde en parterapeut, er et godt sted at starte, at tale om, hvorvidt det skal være en mand eller en kvinde.

x

Fx foretrækker nogle mænd en dygtig mandlig parterapeut, så han ikke føler, at han skal kæmpe mod to kvinder på én gang. Men der er selvfølgelig også mænd, som fortrækker en god kvindlig parterapeut.

Ofte har den ene mere lyst til parterapi end den anden. Hvis din partner ikke er meget for tanken om terapi, så er her er forslag: Find 3 parterapeuter på nettet og lad din partner vælge! Det gør det nemmere for din partner, fordi han/hun får lov at bestemme.

Hvis din partner ikke vil med i parterapi så kom alene: Kærestecoaching

Parterapi er et arbejdsfællesskab, hvor I finder kærlige alternativer til destruktive mønstre.

Parcoaching & Parterapi København 

Det er aldrig for sent!

God parterapeut København - Mandlig sexolog Østerbro - God parcoaching om utroskab og kriserDet er aldrig for sent at gøre noget godt for dit parforhold. Men jo længere tid I udsætter det, desto svære bliver det at komme igang. Det er svært at finde motivationen, når venskabet og nærheden er væk.

x

Mange tror, at det er trist eller ubehagelig at besøge en parterapeut. Men det er det slet ikke. De fleste par forlader en session i bedre humør, end da de kom. Det er forløsende at blive hørt og set, få talt ud og sat ord på følelser. Og det er ikke forbudt at smile eller grine undervejs.

Husk: Parterapi er en ny begyndelse!

Parcoaching & Parterapi København 

Praktisk

En enkelt session er sjældent nok til at ændre et parforhold.

Et forløb består af 3-5-10-20-flere sessioner efter behov. I kan fx komme sammen hver gang, men I kan også have nogle sessioner, hvor I kommer hver for sig.

I behøver ikke at beslutte på forhånd, hvor mange sessioner I vil have. Det finder vi ud af hen ad vejen.

Du kan se alle priser og rabatter her: Priser parterapi

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Tøv ikke med at kontakte mig: 22321888 eller Holger@bevidsthed.org

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

God parterapeut i København. God parcoach Østerbro. Mandlig sexolog.

Opdateret d.21 jan. 201821-1-2018Dygtig Parterapeut København – God Mandlig Parcoach ØsterbroBevidsthed.org

Holger er terapeut og parterapeut

Hej, jeg hedder Holger. Jeg er parterapeut, psykoterapeutmandeterapeutcoach og sexolog.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt / book en tid

22321888 eller Holger@bevidsthed.org

Eller skriv en besked:

Kontakt
Sender

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!