+4522321888 Holger@bevidsthed.org

Parcoaching & Parterapi København / Østerbro

Paraterapi både være en langtidsinvestering i dit livs vigtigste relation, men parterapi kan også bruges som førstehjælp til parforholdet i krise.

Typiske emner i et parterapiforløb:

  • Nærhed og kærlighed
  • Kriser og konflikter
  • Utroskab
  • Brud eller skilsmisse?
  • Sex og erotik
  • Børn og familieliv
  • Det gode parforhold
  • Åbent parforhold?

Vil din partner ikke med i parterapi, så se her: Kærestecoaching

Parcoaching & Parterapi København 

Savner du nærhed og kærlige følelser?

Kærlighed - God parterapeut København tilbyder Parcoaching for parforhold - Sexolog ØsterbroManglende intimitet og nærhed er en af hovedårsagerne til, at parforhold går i stykker. Når der ikke længere er en positiv kærlig kontakt, forsvinder forholdets fundament.

x

Uden empati, sympati og kærlige følelser, starter en negativ spiral, hvor begge synes den anden er problemet. Og derfor venter begge på, at den anden gør noget for at ændre situationen.

Når et par kommer i terapi, er det ofte fordi, den negative spiral har kørt i alt for lang tid. Problemet er, at jo længere tid den negative spiral kører, desto længere tid tager det at vende udviklingen. Derfor er det en dårlig idé at udsætte parterapi.

Mange af forholdets problemer opstår pga. manglende forståelse for hinandens tanker og følelser. Men uden empatisk kontakt bliver I fremmedgjorte overfor hinanden, og det kan intet forhold holde til i længden.

I et parterapiforløb bliver I klogere på hinandens behov og ønsker. Og når I forstår hinanden, bliver det meget nemmere at drage omsorg for hinanden, tilgive og samarbejde.

Et parforhold handler ikke kun om at holde hænder, når man forstår hinanden. Det handler også om at have en masse misforståelser, og stadig holde fast i hinandens hånd.

Parcoaching & Parterapi København 

Konflikter og kriser

Dygtig og god Parterapeut København - Utroskab og konflikter i parforholdet - Sexolog ØsterbroKonflikter kan ikke undgås, fordi et parforhold er mellem to forskellige mennesker. I har forskellige behov og ønsker, og derfor vil der altid opstå uenigheder og konflikter.

x

Hvis der ikke bliver taget hånd om en konflikt i tide, kan den udvikle sig til en krise, som kan lede til brud. Derfor gælder det om ikke at feje tingene ind under gulvtæppet her.

Læs mere her: Kriser i parforholdet

Parcoaching & Parterapi København 

Utroskab

Utroskab parterapi - God Parterapeut København / ØsterbroUtroskab er årsagen til nogle af de største parforholdskriser. Med ét slag fyldes den ene part med mistro, vrede og sorg – mens den anden må kæmpe med skyld og skam.

Mange forhold kommer sig aldrig efter utroskab. Derfor er det en god ide at få hjælp af en dygtig parterapeut, inden det er for sent.

Læs mere her: Kom videre efter utroskab

Parcoaching & Parterapi København 

Brud eller skilsmisse

God parterapeut i København tilbyder hjælp til skilsmisse og utroskab - Dygtig parcoach og mandlig sexolog Østerbro

Ikke alle forhold kan reddes af parterapi, uanset hvor dygtig parterapeuten er. Og det er heller ikke mening. Nogle gange er det bedst og mest naturligt at sige farvel for denne gang.

x
Parterapi kan hjælpe med at afklare, om det er på tide, at I går fra hinanden. Og sikre at et brud sker som venner og ikke fjender. Det er selvfølgelig især vigtigt, hvis der er børn involveret.

Parcoaching & Parterapi København 

Sex og erotik

Sexologisk rådgivning og parterapi ved Kgs Nytorv - God parterapeut KøbenhavnFor de fleste er sex og erotik en væsentlig del af et godt parforhold. Desværre forsvinder tiltrækningen og lidenskaben ofte med tiden. Rutinerne overtager, og det hele bliver lidt for velkendt. Men uden et velfungerende sexliv mister forholdet en af sine vigtigste kilder til glæde og energi. Det kan gøre forholdet kedeligt og livløst.

Lyst og begær afhænger af mange forskellige faktorer. Sexologisk rådgivning kan hjælpe jer med at genfinde lysten, og ændre de vaner som undergraver tiltrækningen i forholdet. Det kan fx handle om at skabe seksuel polaritet, skabe følelsesmæssig nærhed, præstationsangst, skam, misforståelser oma.

Læs mere om sex og lyst her: Sexolog

Parcoaching & Parterapi København 

Børn og familieliv

Familieterapi - God parterapeut København - Mandlig sexolog og parcoach Østerbro

Den moderne familie er ofte en blanding af mine, dine og vores børn, og det kan til tider være svært at navigere i en sammenbragt familie – både for voksne og børn. Men parforholdet kan kun fungere, hvis hele familien fungerer.

I et parterapiforløb kan I aftale rammerne for børn, opdagelse, økonomi og hvad der ellers er relevant, fx hvor meget eksmænd og -koner må fylde i jeres forhold.

Parterapi er professionel assistance til dit parforhold, når I er kørt fast.

Parcoaching & Parterapi København 

Det gode parforhold

Parforhold: God parterapeut Østerbro / KøbenhavnGod parterapi handler ikke kun om at løse problemer og konflikter. Parterapi kan også handle om at gøre det gode parforhold endnu bedre: Hvordan kan sex- og kærlighedslivet boostes? Hvordan bliver I bedre kærester for hinanden? Og hvordan får parforholdet næring i en travl hverdag?

x

Hvis det hele egentligt går meget godt, er det måske på tide at finde fælles visioner og drømme for forholdet: Hvordan skal jeres forhold se ud om 1-3-10 år? Et parterapiforløb er også en mulighed for tænke større.

Læs mere her: Et godt parforhold

Parcoaching & Parterapi København 

Åbent parforhold?

Dygtig og anbefalet parterapeut i København: Hjælp til åbent parforholdFlere og flere finder alternativer til det monogame parforhold. For mange er det noget helt nyt, de vover sig ud i. Der er mange landminer, som skal undgås, og det kan en parterapeut hjælpe med.

x

Læs mere her: Hjælp til åbne parforhold

Parcoaching & Parterapi København 

Vælg den rigtige parterapeut

Find en god parterapeut i København - Mandlig sexolog ØsterbroNår I skal finde en parterapeut, er et godt sted at starte, at tale om, hvorvidt det skal være en mand eller en kvinde.

x

Fx foretrækker nogle mænd en dygtig mandlig parterapeut, så de ikke føler, de skal kæmpe mod to kvinder på én gang. Men der er selvfølgelig også mænd, som fortrækker en god kvindlig parterapeut.

Ofte har den ene mere lyst til parterapi end den anden. Hvis din partner ikke er meget for tanken om terapi, så er her er forslag: Find 3 parterapeuter på nettet og lad din partner vælge.

Hvis din partner ikke vil med i parterapi, er du velkommen alene. Se her: Kærestecoaching

Parcoaching & Parterapi København 

Det er aldrig for sent!

Det er aldrig for sent at gøre noget godt for dit parforhold. Men jo længere tid I udsætter det, desto svære bliver det at komme igang. Det er svært at finde motivationen, når venskabet og nærheden er væk.

x

Mange tror, at det er trist eller ubehagelig at besøge en parterapeut. Men det er det slet ikke. De fleste par forlader en session i bedre humør, end da de kom. Det er forløsende at blive hørt og set, få talt ud og sat ord på følelser. Og det er ikke forbudt at grine lidt undervejs.

Parcoaching & Parterapi København 

Praktisk

Du kan se alle priser og rabatter her: Priser parterapi

Og her kan du se, hvor jeg bor: Kontakt

Parterapi er en ny begyndelse!

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Gør noget godt for dit parforhold, og kontakt mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.orgDu kan også bruge formularen nederst.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

God parterapeut i København. God parcoach Østerbro. Mandlig sexolog.

Kontakt mig nu:

Opdateret d.18 juni 201818-6-2018Dygtig Parterapeut København – God Mandlig Parcoach ØsterbroBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!