Coaching og terapi for mænd København

Maskulinitet

Coaching og terapi for mænd København

Kvinder og parforhold

Coaching og Terapi for mænd Østerbro

Viljestyrke

Mandeterapeut & Mandecoaching på Kgs. Nytorv

Formål og retning

Mandeterapeut & Mandecoach på Kgs. Nytorv

Intimitet og sex

Mandecoaching er for dig, som:

• Vil forstå manderollen

• Mangler handlekraft

• Pleaser for meget

• Har problemer med kvinder

• Vil være en bedre far

• Er forvirret

• Vil være klogere på sig selv

• Mangler maskulint selvværd

• Vil lære at sige fra

• Savner mening og formål

• Vil være mere maskulin

Coaching og Terapi for mænd

Mandeterapi og mandecoaching er et tilbud til dig, som søger nye perspektiver på livet og din identitet som mand.

Et forløb kan fx fokusere på:

  • Maskulin identitet
  • Kvinder og parforhold
  • Din mission
  • Store beslutninger og dilemmaer
  • Svære følelser

Coaching og terapi er dit frirum, hvor vi sammen udforsker og udfordrer dine tanker, følelser og livssituation. Det er en resultatorienteret proces, hvor du får professionel sparring, gode råd og praktiske værktøjer.

Coaching og terapi for mænd

Maskulin identitet

Terapi til mænd mandecoachEngang erobrede mændene verden, mens kvinderne passivt så til. Kvinden var det svage køn, og hun havde brug for en stærk mand, hvis hun ville overleve. Det er for længst slut. Kvinderne kan selv og vil selv, og de finder sig ikke i at være på 2.pladsen.

Der er ikke længere reserveret en særlig plads for bordenden til dig. Du skal selv finde ud af, hvor din plads er. Det er den moderne mands største udfordring: At finde sin maskuline rolle og identitet i en verden med ligestilling og krævende kvinder.

Du får ikke en præmie, bare fordi du er mand!

Et forløb gør dig klogere på dig selv. Du begynder at hvile i dig selv som mand, kæreste, far, ven og kollega, og får nemmere ved at holde fast i dig selv i mødet med livet.

Coaching og terapi for mænd 

Kvinder og parforhold

Coach til mænd i københavn - Terapi for mænd.Det feminine er din modsætning, og derfor vil kvinder altid udfordre dig. Hvis du ikke hviler i din maskulinitet, bliver du nemt den svage part i dit parforhold, fordi du mangler du et fast ståsted. Det er utilfredsstillende for både dig og din kvinde.

Typisk går kvinder mere op i parforhold og familieliv end mænd. Det er kvinden, der oftest tager initiativ, og manden der må tilpasse sig hendes beslutninger.

Men det ødelægger polariteten i forholdet, hvis du ikke giver din kvinde maskulint modspil. Hun har ikke brug for en pleaser, men en mand som hviler i sig selv. Hvis du ikke tager den maskuline rolle på dig, tvinger du din kvinde til at være “mor” i forholdet. Det er begyndelsen til enden for mange parforhold.

Pleaser du din kvinde, eller står du ved dig selv?

Den gode nyhed er, at ingen forhindrer dig i at vende udviklingen. Uanset hvad din kvinde siger, så ønsker hun en mand, der kan sige til og fra – ikke en pleaser.

Mandecoaching gør dig klogere på din rolle i parforholdet, men samtidig også klogere på kvinden og hendes behov. Når du begynder at tage den maskuline pol i forholdet, forsvinder mange af dine problemer automatisk. Og som bonus får du en tilfreds kæreste.

Du er også velkommen til at tage din partner med til parterapi. Det kan du læse om her:

Læs også: Parterapeut i København

Coaching og terapi for mænd

Sex, lyst og præstation

Har du problemer med dit sexliv? Jeg er også sexolog, og kan hjælpe og rådgive omkring rejsningsbesvær, for tidlig sædafgang, præstationsangst osv.

Læs mere om sexologi her: Sexolog

Coaching og terapi for mænd

Har du en mission?

mandeterapeut hjælper maskuline mændHar dit liv en klar retning? Alt som ikke vokser, dør. Det ordsprog gælder især for mænd! Det ligger i dit DNA at have en retning og et formål. Derfor bør du starte hver dag med en følelse af mening og formål.

Hvad vil du have ud af livet, inden det er slut?

Det er ikke nok at være skaffedyr. Livet er større og mere end at betale regninger, klippe hækken og planlægge den næste ferie. Mandeterapi hjælper dig med at finde de manglende brikker i dit liv. Når du ved, hvad der virkelig betyder noget for dig, kan du også begynde at træffe holdbare beslutninger, der giver dit liv retning og mening.

Coaching og terapi for mænd

Vigtige beslutninger

Mandeterapeut - BeslutningerHvis du skal træffe en vigtig beslutning, kan coaching/terapi hjælpe dig med at skabe klarhed. Det kan fx være tvivl og dilemmaer omkring din jobsituation, problemer med børnene, udfordringer i dit parforhold osv.

Uanset dit dilemma, kan et terapiforløb hjælpe dig med, at mærke dig selv og finde ud af, hvad du står for. Det gør det nemmere at prioritere og leve autentisk.

Coaching og terapi for mænd

Svære følelser

Mandeterapi - Kriser og følelserKæmper du med svære følelser, uden af have nogen at betro dig til? Coaching og terapi giver dig værktøjer til at håndtere de svære følelser som fx jalousi, skam, vrede, mindreværd, kærestesorger, skyldfølelse, præstationsangst osv.

Mange mænd skammer sig over deres følelser, og vil ikke indrømme, at de er kede af det, skammer sig, er jaloux osv. Men det er ikke maskulint at spille skuespil. I stedet for at dine tanker og følelser kører i ring, og suger din energi, så er det mere konstruktivt at snakke med en mandeterapeut.

Når du har besluttet dig for at opsøge en terapeut, har du besluttet dig for at tage styring på dit liv!

Coaching og terapi for mænd 

Priser, forløb og rabat

Hvor mange sessioner du har brug for, afhænger af din situation. Hvis det er en simpel problemstilling, kan en enkelt session være nok. Men typisk er der brug for flere møder, eksempelvis 3-5-7 sessioner fordelt over 2-3-6 måneder efter behov.

Se priser her: Priser på mandeterapi, coaching, parterapi og sexologi

Mandecoaching og -terapi er ikke gratis, men det kan ændre din livskvalitet og sætte spor, som du har glæde af resten af dit liv. Mandecoaching og -terapi er en investering i dig selv, fordi du tager dig selv alvorligt.

Coaching og terapi for mænd 

Mænd gider ikke terapi og coaching!

Hvis du er som de fleste mænd, er du skeptisk over for coaching, terapi osv. Mænd er til handling, og gider ikke for meget føleri og snak. Men mandecoaching og terapi handler ikke om at pille navle, tværtimod! Terapi hjælper dig med at skabe positiv forandring i dit liv.

Coaching og terapi er konkret, effektivt og nede på jorden.

Hvis noget i dit liv skal ændres, skal du gøre noget andet end du plejer. At gentage de samme utilfredsstillende mønstre år efter år er ikke maskulint. Det er bare dumt og spild af liv.

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?Profil Holger Spanggaard - Parterapeut, Psykoterapeut, Sexolog, Personlig coach, Mandeterapeut

x

Kontakt mig på:

22321888

Holger@bevidsthed.org

.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

x

Holger Spanggaard: Personlig Coach og Parterapeut i København.

Holger Spanggaard parterapeut sexolog coach mandeterapeut

Holger Spanggaard

Parterapeut, Sexolog

& Personlig Coach

Facebook 3-12-2016Bevidsthed.org Coaching Parterapi KøbenhavnBevidsthed.org

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Parterapeut København

Parterapi

sexolog

Sexologisk rådgivning

Livsglæde personlig enneagram coaching Kgs. Nytorv

Livsglæde og balance

Mission mandeterapi coaching for mænd Kgs. Nytorv

Nå dine mål

mandeterapeut mandecoach københavn

Coaching for mænd

Kontakt

2232 1888

Holger@bevidsthed.org

Eller skriv en besked:

Kontakt
Sender

Mandegruppe

Savner du meningsfuldt maskulint samvær?

Vil du udvikle dig sammen med andre mænd?

Læs her:

Mandegruppe i Kbh

Coaching har givet mig selvindsigt. Jeg er blevet klar på hvor jeg vil hen, og mange gode ting er begyndt at ske. Lise, København

Mit parforhold er meget bedre. Jeg er har lært at sige fra, og vi er nu tættere på hinanden.  Kristina, København

Coaching har lært mig at prioritere, så jeg har fundet balance, og er stoppet med at stresse. Marie, København

Coaching har givet mig fokus på mine mål – og så har jeg droppet nogle dårlige vaner. Peter, København

Coaching har givet mig retning i mit liv. Jeg har fundet min maskuline kerne, og jeg hviler mere i mig selv. Thomas, København

Coaching har lært mig at prioritere mig selv og min udvikling. Og det er blevet nemmere at holde vægten. Agnete, København

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!