Priser parterapi, priser terapi, pris coaching, pris sexolog.

Om Holger Spanggaard

Hej, jeg hedder Holger. På denne side bliver du klogere på mig, min baggrund, kompetencer og interesser.

Det professionelle

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut og sexolog.

Oprindelig har jeg læst kemi og økonomi på SDU, og senere Ph.D. i kemi på DTU.

Jeg har i en årrække arbejdet med forskning, udvikling og undervisning, inden jeg i 2005 for alvor begyndte at arbejde med personlig udvikling, coaching osv.

I 2006 tog jeg min første coach uddannelse, som jeg fortsat supplerer med relevante kurser og workshops. Her er nogle af de vigtigste uddannelser og kurser jeg har deltaget på indtil videre:

  • ID-Master Coach (ID-Acadamy)
  • EnneagramCoach (Essentia)
  • Strategic intervention training (Tony Robbins) 
  • Sexolog (Joan Ørting)
  • Systemisk opstilling (ISFO)
  • EFT parterapi (dkceft)
  • Psykoterapi
  • Intensiv tantra (Natha)
  • Intensiv meditation (Natha)
  • Et utal af retreats og workshops.

Desuden har jeg i mange år undervist i yoga, tantra og meditation.

Jeg har afholdt adskillige kurser for mænd (i Danmark, Sverige og Grækenland), med fokus på mandens identitet, maskulin seksualitet og forhold til kvinder. Jeg underviser også jævnligt som gæstelærer på diverse uddannelser.

Typiske klienter

Jeg har heldigvis mange forskellige klienter. Både singler og par, mænd og kvinder. Derfor tilbyder jeg både parterapi, sexologisk rådgivning, lifecoaching, psykoterapi og mandecoaching.

Særlige interesser

Kærlighed, erotik og parforhold:

Uanset hvem vi er, har vi brug for kærlighed. Det er et fundamentalt behov, og vi søger alle kærligheden i en eller anden form. For de fleste af os, er parforhold og erotiske møder de steder, hvor vi oplever den største kærlighed og lykke. Derfor er jeg særligt optaget af parforholdets dynamik.

Maskulinitet og femininitet:

Jeg tror på, at kønnene ikke kun er biologisk forskellige. Der er også psykologiske forskelle. Derfor er forståelsen af det maskuline og feminine vigtige elementer i selvindsigt og udvikling.

Autentisk livsførelse:

Inderst inde ved vi godt, hvem vi er, og hvad vi vil. Men når vi mister forbindelsen til vores dybeste sandhed, bliver vi forvirrede og træffer dårlige beslutninger. Al god terapi og udvikling tager udgangspunkt i vores inderste kerne. For jo dybere vi kender os selv, desto bedre står vi i verden.

Jeg tror på

Udvikling:

Det eneste som er konstant i livet, er udvikling. Vi er alle på en rejse, bevidst eller ubevidst, mod et mere modent selv. Derfor er personlig udvikling en del af målet i alle mine sessioner.

Ansvar:

Jeg kan ikke fixe dine problemer, men det er heller ikke det, du ønsker. Du ønsker at vokse dig større end dine problemer, så du selv kan fixe dem. Og det vil jeg gerne hjælpe med.

Dig:

Uanset hvilke udfordringer du står overfor, overlever du. Det øjeblik du har besluttet dig for at udvikle dig, er du allerede godt på vej. At du overhovedet læser disse linjer viser, at du er klar.

Lidt historie

Jeg kom til verden på Silkeborg sygehus i 1973, og er opvokset i en forstad til Silkeborg, tæt på skov og marker. Har studeret i Odense, inden jeg flyttede til København, hvor jeg bor nu. Jeg har to voksne børn med min ekskone.

Min interesse for personlig udvikling, psykologi og spiritualitet tog for alvor fart I 2005, da jeg begyndte i en mandegruppe. Her fik jeg nye perspektiver på bl.a. på maskulinitet, femininitet, parforhold, kærlighed, sex osv.

Siden lærte jeg en masse om om tantra, yoga og meditation, som har været fast del af liv af mit liv lige siden. Fx har jeg mediteret dagligt siden 2007.

I medierne

Jeg bliver jævnligt interviewet til aviser, radio og TV:

Kontakt mig

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Kontakt mig: 22321888  Holger@bevidsthed.org

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard: Personlig Coach og Parterapeut i København.

 

 

Holger - Dygtig parterapuet - psykoterapeut - sexolog - personlig life coach

Opdateret d.21 jan. 201821-1-2018Holger Spanggaard: Sexolog, parterapeut, psykoterapeut og personlig coachBevidsthed.org

 

Kontakt

2232 1888

Holger@bevidsthed.org

Eller skriv en besked:

Kontakt
Sender

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!