Blog
Blog

Hvorfor er man utro?

Den almindelige forestilling er, at mænd indleder affærer, hvis de får for lidt sex hjemme. Hvorimod kvinden søger følelsesmæssig intimitet i deres elsker eller hemmelige ven. Men selv lykkelige parforhold rammes af utroskab!

læs mere

Sex som trøst: Når sex erstatter tryghed, nærhed og kærlighed

Hvornår har du sidst byttet sex for anerkendelse, opmærksomhed eller kærlighed? Når du bruger sex til at føle dig ønsket og værdsat, er den dominerende følelse er ikke lyst, men ængstelse, nervøsitet og angsten for at blive forladt. Den slags sex bliver tvangspræget, og kan på sigt ødelægge både dit sex- og kærlighedsliv.

læs mere

Spørgsmål om sex – Sexologens svar

Mine svar på almindelige spørgsmål om sex. Fx: Er jeg normal? Betyder størrelsen noget? Mister man lysten med alderen? Hvad er god sex? Hvor gammel skal man være? Er man født homoseksuel? Kan man ændre sin seksualitet?

læs mere

Slip negative tanker og følelser: 9 tips

Du kan ikke undgå negative tanker og følelser, men du kan blive bedre til at håndtere dem. Negative følelser og tanker kan starte en spiral, der gør det hele værre end det behøver. Derfor er det en god ide at slippe din negativitet så hurtigt som muligt.

læs mere

Dit Intelligente Hjerte

Hjertet har sin egen visdom. Når du lytter til dit hjerte, lytter du i virkeligheden til din inderste sandhed. Videnskaben begynder at bekræfte, hvad de spirituelle traditioner har vidst i årtusinde: Hjertet er dit virkelige center.

læs mere

7 Myter om rigtige mænd

Mange mænd er forvirrede over deres rolle i et moderne samfund. Hvad er maskulint? Er det ok er være følsom? Forstå de 7 myter om “rigtige” mænd – og de 7 spirituelle sandheder om det maskuline.

læs mere

Flow: Lev i balance

Flow er en speciel tilstand, der opstår, når du er fuldt tilstede, fokuseret, engageret og opslugt af en bestemt aktivitet. I flow føler du dig beriget og fuld af energi. Heldigvis kan flow læres.

læs mere

Hjernen min

Du mister ca 10.000 hjerneceller om dagen. Når du er 80, har du sandsynligvis tabt 4% af din hjernemasse… Din stemmeopfattelse afhænger ikke kun af lyden, men også af hvad du ser…

læs mere
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!