Velkommen til min blog!

Holgers brevkasse om sex, kærlighed, parforhold, personlig udvikling og spiritualitet

Her kan du læse mine artikler om parforhold, sex, kærlighed, maskulinitet, femininitet, personlig udvikling og en masse andet.

Jeg bliver altid glad, når mine artikler bliver læst. Så tak for dit besøg!

Hvis du bliver inspireret, eller har spørgsmål til det, du læser, så skriv en kommentar. Det er altid dejligt at høre fra dig!

Følg mig på facebook og tilmeld dig nyhedsbrevet. Så får du besked, når der kommer en ny artikel.

De bedste hilsner,

Holger Spanggaard Coach for parforhold parcoach parterapeut parterapi København

Artikler

Den kastrerede mands 5 fejl

I mange parforhold er det kvinden, som sætter retning, og manden følger efter. Den slags forhold kan udvikle sig til et mor-søn-forhold til frustration for begge parter. Men det er ikke kvinden skyld. Det er primært mandens ansvar, at det går så galt.

læs mere

Sund eller usund jalousi?

“God” jalousi hjælper dig med at sætte grænser. “Dårlig” Jalousi skaber drama, gør dig bitter, vred og såret. Og hvis du ikke slipper følelsen i tide, ødelægger du dit forhold.

læs mere

Hvorfor er man utro?

Den almindelige forestilling er, at mænd indleder affærer, hvis de får for lidt sex hjemme. Hvorimod kvinden søger følelsesmæssig intimitet i deres elsker eller hemmelige ven. Men selv lykkelige parforhold rammes af utroskab!

læs mere

Sexolog: Sex som trøst bliver tvangspræget

Hvornår har du sidst byttet sex for anerkendelse, opmærksomhed eller kærlighed? Når du bruger sex til at føle dig ønsket og værdsat, er den dominerende følelse er ikke lyst, men ængstelse, nervøsitet og angsten for at blive forladt. Den slags sex bliver tvangspræget, og kan på sigt ødelægge både dit sex- og kærlighedsliv.

læs mere

Spørgsmål om sex – Sexologens svar

Mine svar på almindelige spørgsmål om sex. Fx: Er jeg normal? Betyder størrelsen noget? Mister man lysten med alderen? Hvad er god sex? Hvor gammel skal man være? Er man født homoseksuel? Kan man ændre sin seksualitet?

læs mere

Slip negative tanker og følelser: 9 tips

Du kan ikke undgå negative tanker og følelser, men du kan blive bedre til at håndtere dem. Negative følelser og tanker kan starte en spiral, der gør det hele værre end det behøver. Derfor er det en god ide at slippe din negativitet så hurtigt som muligt.

læs mere

Dit Intelligente Hjerte

Hjertet har sin egen visdom. Når du lytter til dit hjerte, lytter du i virkeligheden til din inderste sandhed. Videnskaben begynder at bekræfte, hvad de spirituelle traditioner har vidst i årtusinde: Hjertet er dit virkelige center.

læs mere

Flow: Lev i balance

Flow er en speciel tilstand, der opstår, når du er fuldt tilstede, fokuseret, engageret og opslugt af en bestemt aktivitet. I flow føler du dig beriget og fuld af energi. Heldigvis kan flow læres.

læs mere

Hjernen min

Du mister ca 10.000 hjerneceller om dagen. Når du er 80, har du sandsynligvis tabt 4% af din hjernemasse… Din stemmeopfattelse afhænger ikke kun af lyden, men også af hvad du ser…

læs mere

Opdateret d.20 april 201820-4-2018BlogBevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!